Wat kost een SchoolsiteVanNu?
Voor de complete ontwikkeling en installatie van een SchoolsiteVanNu, los of ingebouwd in uw eigen schoolwebsite, betaalt u eenmalig slechts vanaf €1250,- (excl. btw). U weet waar u aan toe bent. U zit niet – zoals bij de aanschaf van veel andere websystemen – nog jarenlang vast aan maandelijkse of jaarlijkse kosten.

Ondersteuning
Voor dit bedrag komt in de aanloop ook ontwikkelaar Jan-Willem Duim bij u op bezoek om uw wensen door te spreken én krijgt u bij de oplevering persoonlijk uitleg. Na installatie kunt u volgens uw supporturenovereenkomst altijd bij hem terecht voor support. Klik hier voor meer informatie over support 

Hoe werkt een SchoolsiteVanNu?
Het beheersysteem (CMS) van SchoolsiteVanNu is zeer gebruiksvriendelijk. Via 5 eenvoudige stappen staan de tekst en foto snel en efficiënt online. In een vaste vormgeving, zodat de site er altijd overzichtelijk en professioneel uitziet. U voert tekst in, voegt foto’s bij en kiest voor een vooraf ingestelde categorie, bijvoorbeeld Boven- of Onderbouw, Buitenschoolse activiteiten, Huiswerk of Ouderinformatie. Het beheersysteem zet daarna alles automatisch op de goede plek, in de vaste indeling en opmaak en met de juiste hyperlinks. Via een simpele klik koppelt u uw nieuwe item aan Facebook en Twitter.

Uitleg en begeleiding

Jan-Willem Duim is de bedenker en ontwikkelaar van SchoolsiteVanNu. Hij werkt zelf al jaren in het onderwijs. Bij opleveren geeft hij u op uw eigen locatie uitleg over de werking van het systeem. Wilt u meer begeleiding bij het introduceren van de nieuwe site in uw klas? Hij komt graag op uw school langs om op een prikkelende en interactieve manier ‘les te geven’ over de SchoolsiteVanNu. Zo haalt u eruit wat erin zit!

Heeft u daarna nog vragen? U kunt hem altijd bellen

 

Wat ook kan..

Beleidsplan (ICT)

Reviseren of maken van een ICT Beleidsplan(VanNu) waarbij alle aspecten van de nieuwe media (het nieuwe leren) handen en voeten krijgt.

Service

Door kennis van het basisonderwijs en nieuwe media ben ik een oplettend oog vanaf de zijlijn en help ik graag, zonder. Meer over support.

SchoolApp

Recentelijk heb ik verschillende onderwijs-apps opgeleverd. Hierdoor weet ik wensen en mogelijkheden met elkaar te combineren.

Social media

De gevaren maar ook zeker de mogelijkheden van Social Media zoals Instagram, Facebook, Twitter meegeven aan kinderen van de bovenbouw. Ervaren is leren!

Workshops

De ervaring vanuit het onderwijs geeft mij de mogelijkheid leerlingen webwijs te maken middels workshops van ongeveer 35 minuten.

GAFE

Google Apps For Education. Werken in de cloud, op maat voor het basisonderwijs. Ik deel graag mijn kennis en kunde hierover.

PC-vaardigheid

De ervaring vanuit het onderwijs geeft mij de mogelijkheid leerlingen nieuwe skills te geven met betrekking tot tekstverwerken en/of internet vaardigheden.